Några Plastprodukter Från Förr

Här kommer några kul prylar av plast från en period då kofångare, Navkapslar, bilinredningar
och andra stora saker var av tyg eller metall och plast.
Plast var en lite exclusiv vara då och inte som idag när vi vräker ut plastprodukter som egentligen borde varit bensin.Min fru gillar dom här vattenkannorna och har några stycken, och tänk dom funkar forfarande utmärkt att vattna med.Den här saftkaggen från ÖNOS trodde vi var en sån där enliters som lätt skulle få plats i kylskåpet men den var nästan en hel Gallon. Har inte provat ännu men ni ser jämförelsen med colaburken.En Dänkflaska för att väta tvätten som skall strykas, funkar lika bra som att ta vattnet i munnen och spruta ut det över skjortan.Jaha en röd till, men det finns en lila någonstans oxå.

Nu skall jag på bio för att se hur Harry fixar av vifta med sitt spö och med det
sdäger jag för idag adjö.

Kommentarer
Postat av: eli

Plast i all ära, men jag fastnar för de två svarta stolarna i inlägget :-) Har aldrig sett en trappstegspall med svart - snyggt!!! Är det Lilla Åland på den andra bilden eller en snygg ommålad "bonnstol"?

2011-07-19 @ 07:07:44
URL: http://femtiotalsjakten.blogg.se/
Postat av: thomas

Dänka, det var ett tag sedan man hörde det ordet. Vet dagens ungdom vad det betyder...?

2011-07-19 @ 07:45:44
Postat av: The StarChief

Hej Eli, stolarna är mamlsten stolar som min morfar betsade mörka för att matcha köksbordet.Thomas: här finns många prylar som mina barns kompisar aldrig sett eller hört om speciellt kul är det när dom skall ringa på fingerskiva haha2011-07-19 @ 08:27:28
URL: http://starchief.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0