Hur Ödet Styr

Efter hotell besöket körde vi då hem till våra bekanta som inte var hemma så det var bara att dra vidare. Hur kunde vi då ha sånt flyt att jag fann TAFFELTEROMSEN just denna dag.

1.  Först var jag tveksam om vi skulle ta en utflykt då inga barn ville följa med.
2.  Efter vi besöke Gladsax stannade vi i en vägkorsning och pratade om vi skulle köra till Hammenhög denna dag.
3. Vi körde på måfå och mina brevduveförmågor som brukar finnas var som bortflugna och det var först efter vi frågat om vägen som vi lyckades ta oss till hammenhög.
4. vägen vi kom på tog oss ett håll som vi normalt inte kör dit på och då förbi loppisen
5. Vi passerade loppisskylten och vände tillbaka
6. hade jag gjort som jag tänkt att ringa våra bekanta kvällen innan för att kolla om dom var hemma hade vi inte alls kört dit

Precis som om ödet styrt oss till denna Termos. Glad som en speleman.Vid ett garage längs med vägen stod ännu en Hot Rod med några fräcka bensinfat i bakgrunden.
Shell, Caltex och Texaco.

Så småningom hamnade vi vid Järnvägshotellet i Smedstorp, ännu ett hotell som jag skall besöka nästa gång vi e på utflykt men bara namnet Järnvägshotell smäller högt.Bakom Järnvägshotellet låg en nerlagd BP mack men en mossbeväxt lampa och en pump ger härliga känslor och man fick klappa lite både på pump och fräcka kakelplattor runt om.
Bakom Hotellet låg oxå en liten loppislänga där vi köpte en jul ljusstake sen bar det hem och krypa under volvon för att byta bärarm.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0